«Selv om kurset var “kun» en intro til Redcord, og med deltakere fra lite egen erfaring til deltakere med profesjonell erfaring, tror jeg likevel alle fikk utfordret seg svært bra på ut i fra sitt eget nivå. Jeg bruker Redcord hver dag med mine kunder og føler at verktøykassen aldri går tom, men heller at den stadig fylles opp. Som jeg nevnte når vi avsluttet kurset, liker jeg godt utførelsen med teori i starten og mye praksis mot slutten av dagene. Det er som vår kursinstuktør Andrè sa, «learn by doing.” Skal nå teste ut nettkurset og gleder meg til kurset i januar!

Jeg har en Redcord Trainer både hjemme og på arbeidsplassen, alltid en Redcord LITE i sekken og vurderer nå å kjøpe meg en Redcord AXIS for å kunne utfordre og nå nye nivåer både personlig og for mine kunder.»   Kenneth Sundvor, PT