En sommer fylt med kiting, wakeboarding og action. Marit Nore trener Redcord mellom øktene for å holde seg skadefri.

Kiting med Marit Norge

Kiting med Marit Norge

Både kiting og wakeboarding er intense aktiviteter med harde landinger på flatt vann. Sportene krever mye styrke i hele kroppen. Enkelte dager tar hun helt fri fra vannet og drar heller på joggetur og trener med Redcord. Slik blir hun sterkere og får mer motivasjon. Hun bygger opp støttemuskulaturen, slik at hun holder seg skadefri. Hun har alltid med seg Redcord Mini når hun er på tur.

Sommer i Sardinia

Denne sommeren har Marit bodd på Sardinia og holdt kitecamper for reiseselskapet Lapoint. Sommeren har vært fantastisk, med over 15 svenske og norske gjester hver uke. De har lært seg å kite eller trent for å bedre ferdighetene. Sardinia er en fantastisk øy, med god vind, vakre strender, krystallblått vann og nydelig mat. De bor på en gård der de produserer alt fra ost, til olivenolje, grønnsaker, frukt og kjøtt selv.

Fantastisk sted

Noe av det hun liker best ved Sardinia er de vennlige menneskene, samt at øya nesten er fri for kriminalitet. De kan faktisk la bilen stå oppe, fullt av utstyr, med nøkkelen i tenningen uten at det er noe problem.

Marit Nore aug.-14