«Redcord gir raske resultater for alle som vil yte mer, forebygge skade eller motvirke smerte. What`s not to like?”

 

Jeg oppdaget først Redcord da jeg trente på treningsstudio for flere år siden. Jeg hadde lest litt om de i et blad husker jeg og ønsket å prøve ut noen av slyngeøvelsene. Jeg kan fremdeles huske hvor støl jeg ble i magemusklene og jeg skjønte med ett at dette måtte være en utrolig effektiv måte å trene på. Etter at jeg sluttet på treningsstudio har jeg vært på jakt etter en motiverende måte å trene styrke på. Gleden var derfor stor når jeg kom i kontakt med Redcord igjen i våres. Med all løpingen jeg foretar meg, blir jeg nødt til å trene styrke. Gjennom slyngetrening får man effektiv trening basert på få og enkle øvelser. Vibeke Dehli (30), Arendal

Her kan du lese hennes første innlegg om Redcord slyngetrening.

«Jeg kan fremdeles huske hvor støl jeg ble i magemusklene og jeg skjønte med ett at dette måtte være en utrolig effektiv måte å trene på.»

Vibeke Dehli er 30 år og bosatt i Arendal. Hun driver bloggen Helsefrøken, her skriver hun om det som opptar henne innen helse og sunn livsstil. Hun er utdannet sykepleier og ble i våres ferdig med masterutdanning i folkehelsevitenskap. Vibeke har en god stund vært opptatt av sunn og god helse og startet å blogge for å inspirere andre til sunne valg i hverdagen. På bloggen deler hun alt fra treningstips, oppskrifter, motivasjonsråd og andre enkle tips til en sunnere hverdag. Vibeke er opptatt av å løpe og ellers hverdagsmosjon. Hun bruker Redcord slyngetrening i sin hverdag og for å bli en bedre løper.

Følge henne på bloggen Helsefrøken og hennes Facebookside hvor hun vil fortsette å inspirere oss med slyngetrening.

Vibeke Dehli / Helsefrøken
Blogger med aktivsstil