Redcord har utviklet et unikt kursprogram – Slyngetreningskurs for personlig trenere, pilatesinstruktører og andre som jobber med idrett og trening.
Kursene er lagt opp for individuell trening eller trening i små grupper.

På våre slyngetreningskurs lærer du bakgrunn, definisjoner og grunnleggende prinsipper for slyngetrening, både i teori og praksis. Treningen kan brukes innen mange områder og på alle nivåer. Bl.a. prestasjonsøkning, stabilitetstrening, skadeforebygging og skadeopptrening.

Slyngetreningskursene gir deg:

  • Stort utvalg av øvelser til individuell trening eller gruppeaktiviteter
  • Grunnleggende teori om nevromuskulær kontroll, kjernestabilitet og funksjonell styrketrening

Redcord tilbyr følgende kurs:

Slyngetreningskurs_Redcord

Slyngetrening i Redcord trener effektivt både støttemuskulatur og bevegelsesmuskulatur, og brukes i både rehabiliterende, skadeforebyggende og prestasjonsfremmende trening. Ustabiliteten i slyngene gjør at kroppen stiller høye krav til kroppskontroll og balanse samtidig som du gjør øvelser. Slik trenes muskelsamspillet, helt fra de innerste, små støttemusklene til de store, ytre bevegelsesmusklene. Dette kaller vi funksjonell styrke. Enkle tester i slyngene kan kartlegge svakheter i muskelsamspillet. Selv godt trente toppidrettsutøvere kan ha slike svakheter som kan føre til overbelastninger og smerter. Spesialtilpassede øvelser i slyngene kan aktivere og styrke svekket muskulatur og normalisere muskelsamspillet. På kursene våre går vi gunding gjennom teorie, og ulike testinger.


Kurskalender, se her:

Gå til kurspåmelding