Redcord Clinic er en fysioterapiklinikk som har spesialisert seg i slyngebehandling – og trening. Vi har bred erfaring innenfor diagnostikk, behandling, treningsveiledning og opptrening. Slyngebehandling er vårt hovedverktøy. Metoden kalles Neurac og står for «Neuromuscular Activation», og er en oppsiktsvekkende behandlingsmetode for muskel- og skjelettplager som består av behandling og øvelser i Redcord slynger.

Vi har som et klart mål å være en klinikk med høy fagkompetanse som til enhver tid leverer den mest effektive behandlingen for muskel- og skjelettplager. Vi har manuellterapeut og lege som kan henvise videre til legespesialister eller radiologiske utredninger. Vi har også mulighet for å sykemelde. Våre grundige undersøkelser vil gi en sannsynlig diagnose tidlig. Dette vil ofte bety mindre smerter, økt funksjon og livskvalitet, samt redusere sykefravær.

Denne filmen viser eksempel på behandling hos oss på Redcord Clinic. 


Redcord Clinic holder til i lyse og trivelige lokaler med god forbindelse til offentlig transport fra Oslo og Sandvika/Asker. Vi har parkeringsplasser dersom du kommer med bil.

Adresse: Sandviksveien 36, 1363 Høvik
Tlf: 67534060
clinic@redcord.com

Telefon: 67534060 (Timebestilling og spørsmål)
Adresse: Sandviksveien 36, Høvik
Epost: clinic@redcord.com
Åpningstider: Man – fre: kl 08:00 – 16:00
Åpningstider telefon/resepsjon: Man – fre: kl 08:00 – 15:30

Vår Redcord Clinic har sin egen hjemmeside tilrettelagt for deg som pasient, se her på www.redcordclinic.no