Helene Knappøien jpg.web«Neurac behandling ble siste utvei! ENDELIG en behandling som virker!»

Jeg kom til Redcord Clinic med enorme smerter i nakke og skulder, gikk ut igjen og følte meg «10 kilo lettere». Det går faktisk ikke an å beskrive dette!

 

– 3 år i smerter, 1 time med Neurac behandling gav nytt håp
– Smertene slipper nå taket og jeg får sove igjen
– Ser ut til at jeg slipper operasjon

Se Helene gjør øvelser som hun har fått av sin fysioterapeut Gitle Kirkesola:

Les Helen sin historie her:

Uutholdelige smerter!
De enorme smertene i nakken startet for 3 år siden. Det begynte med nakkesmerter som hele tiden måtte justeres. Jeg hadde en følelse av at nakken måtte knekkes på plass. Plagene flyttet seg nedover i skulder og jeg var nummen helt ut i fingertuppene.

Jeg hadde store smerter bare ved å løfte en arm. På en skala fra 1 til 10, var jeg oppe i 10 på det verste, uutholdelig smerte!

Smertene påvirket min hverdag. Jeg ble mer og mer sliten, var konstant uopplagt, konsentrasjonen sviktet, søvnen sviktet og motivasjonen til å gå på jobb var minimal. Jeg begynte på medisiner for å takle smertene. Paracet gav ikke noen effekt. Nobligan gav en ubehagelig smertelindring, men som fikk meg til å sove.

Jeg hadde nå ikke noe annet valg enn å sykemelde meg og innså at siste utvei var operasjon!

Jeg har prøvd alt og ingen behandling har virket på meg
Jeg har prøvd ulike behandlinger; fysioterapi, kiropraktikk, trykkbølgebehandling og ultralydinjeksjon av kortison. Avsluttet med fysioterapi uten hell. Jeg har tatt MR av nakke, uten funn. På MR av skulder ble det funnet forkalkning. Impinchement syndrom ble avdekket tidlig i prosessen og det viste seg å være en nerve i klem i skulder.

NÅ GIR JEG OPP, men jeg kan jo prøve Neurac behandling som siste utvei
Min fastlege hadde gjentatte ganger anbefalt at jeg tok kontakt med Redcord Clinic for å få Neurac behandling, en aktiv behandling for muskel & skjelettplager. Jeg følte det var for dyrt, men jeg valgte allikevel å prøve – heldigvis!

Min første time med Neurac behandling var i januar 2017. Det var først en undersøkelse med kartlegging av funksjon og muskelsamspill. Ulike tester ble gjennomført ved hjelp av Redcord slynger. Basert på funn i undersøkelsen ble jeg behandlet med øvelser i slynger for å aktivere og styrke min svekkede muskulatur.

Jeg klarte ikke å løfte armene over 90 grader på grunn av nakkesmerte som spredde seg ned mot skulder. Allerede ved første behandling merket jeg smertelindring og forbedring av funksjon! Det var allikevel ikke dyrt og verdt hver eneste krone!

Det ble laget et øvelsesprogram tilpasset meg. Det som er veldig bra er at øvelsene er filmet på min mobil av behandleren, slik at jeg enkelt kan sjekke at jeg gjør øvelsene korrekt.

Egentrening fortsetter jeg med hjemme for å opprettholde og forbedre den oppnådde behandlingseffekten. Jeg har fått god opplæring i hvordan holde dette ved like. Jeg har investert i en Redcord slynge som jeg trener med hjemme 2-3 ganger i uken. Jeg merker med en gang at smertene kommer snikende tilbake om dette ikke vedlikeholdes.

Etter 3 år i smerte, har jeg nå vært på 5 Neurac behandlinger fra januar til mars 2017. Nå er jeg heldigvis på bedringens vei. Det er fortsatt smerter i skulder, men jeg blir bedre og bedre ved behandling og egentrening.

Jeg er super fornøyd med hvor fort endringen kom og måten jeg ble både hørt og ivaretatt på.
Jeg vil absolutt anbefale slyngebehandling til alle som sliter med muskel og skjelett plager. En smertefri behandling som alle kan klare!

Neurac behandling, en investering for livet! Hvorfor gikk jeg ikke til Neurac behandling når jeg først kjente disse smertene?

Informasjonen om effekten av Neurac behandling må ut i helse Norge, jeg unner ALLE den hjelpen jeg har fått.

Resultat av Neurac behandlingen for Helene
– Raske resultater, merket forbedring etter første behandling
– Etter 10 minutters behandling, kunne jeg løfte armene uten smerte
– Jeg har ikke tatt smertestillende etter at jeg begynte behandlingen
– Den tyngende smerten begynner å slippe taket
– På en smerteskala fra 1 til 10, ligger jeg nå rundt 3-4, en ubeskrivelig forbedring fra 10, da jeg begynte behandlingen
– Ikke dyrt, det er en investering for livet! Tenk jeg levde i 3 år med disse smertene
– 100 % tilbake i jobb
Helene Knapkøien, Juni 2017
Regnskapsfører, familie mamma og håndballspiller