HedvigWessel_Kulekjører.Hedvig Wessel på landslaget i kulekjøring

«Jeg bruker Redcord fordi det hjelper meg å bli best i verden!»

«Redcord er en stor hjelp for meg til å få den balansen og koordinasjonen som jeg er helt avhengig for å kjøre bra i kulebakken.
• Jeg digger produktene til Redcord fordi jeg kan ta det med overalt
• Redcord gjør meg sterkere på reise – uansett hvor i verden jeg er.
• Med Redcord er jeg sikret høy kvalitet på trening – uansett hvor i verden jeg er.»

Les mer om Hedvig på hennes blogg her:
hedvigwessel.blogg.no

 


804514_10206716451603010_717358075_nAlexander Sterk-Hansen 20 år fra Tvedestrand, Går inn i 2. sesong som seniorsyklist

«Jeg satser som landeveissyklist på heltid, og sykler på elitelaget til Kristiansands Cykleklubb. Jeg fokuserer ekstra på å utvikle meg som temposyklist. Det krever en sterk kjernemuskulatur for å overføre mest mulig kraft ned i pedalene. Dette optimaliserer jeg ved bruk av slyngene til Redcord. Med slynger i bagen blir det mye enklere å vedlikeholde core-treningen på samlinger og reiser fremover. Jeg er veldig stolt av å få muligheten til å samarbeide med Redcord, som jeg vet jeg vil ha stor nytte av.»

Øvelser spesielt tiltenkt sykkel finner du her

 


DSC_0298_JanErikBuskerudSkiskytingSenior Skiskytter Jan Erik Buskerud

«Slyngetrening har vært helt essensielt i min karriere. Det har vært et viktig grunnlag for styrke, stabilisering og for å holde meg skadefri. Jeg har brukt slyngetrening mye i alle år og det har vært svært viktig for å gi meg den kroppsbeherskelsen jeg trenger for å gå teknisk å utnytte kreftene best mulig på ski »

Øvelser spesielt tiltenkt ski og langrenn finer du her.

 


HelsefrokenVibeke Dehli

«Redcord slyngetrening gir raske resultater for alle som vil yte mer, forebygge skade eller motvirke smerte. What`s not to like?” sier Helsefrøken Vibeke Dehli

Vibeke er bosatt i Arendal. Hun driver bloggen Helsefrøken, hvor hun skriver om det som opptar henne innen helse og sunn livsstil.

 


22Reidar Borgersen er syklist og en del av trenerteamet på Team Joker.  Han har flere medaljer på NM i temposykling og har vunnet gull i 2012 og 2014.

«For å holde oss skadefrie og sørge for en optimal kraftoverføring har vi syklister et stort fokus på trening av kjernemuskulaturen. Redcord er det perfekte verktøy for å styrke opp denne kjernemuskulaturen. Gjennom funksjonstesting på Redcord Clinic var det tydelig at jeg har noen svake punkter, og med et individuelt tilpasset program kan jeg jobbe målrettet mot å bli sterk i alle deler av kroppen. Det krever litt øvelse for å bruke akkurat de musklene som øvelsene legger opp til, og ikke kompensere med andre sterkere muskler. Jeg fikk grundig veiledning av fysioterapeutene på Redcord Clinic

 


volleyball2Vilde Solvoll, Landslagsspiller i Sandvollyball

» Uten Redcord vet jeg ikke om jeg kunne spillt sandvolleyball» sier Vilde Solvoll

«Jeg trener med Redcord slynger både fordi treningen krever styrke, men også fordi treningen er veldig skadeforebyggende.
Jeg har slitt med skulderskader i seks år og er helt avhengig av forebyggende og rehabiliterende trening.

 

 


DSC_0557

Marit Nore trener med Redcord slynger mellom øktene for å holde seg skadefri. Både kiting og wakeboarding er intense aktiviteter med harde landinger på flatt vann. Sportene krever mye styrke i hele kroppen. Enkelte dager tar hun helt fri fra vannet og drar heller på joggetur og trener i Redcord slyngene. Slik blir hun sterkere og får mer motivasjon.
Hun bygger opp støttemuskulaturen, slik at hun holder seg skadefri. Hun har alltid med seg Redcord slynger når hun er på tur.

 

Ønsker du å leser mer om våre ambassadører m.fl trykk HER