Einar Glestad, Fysikalsk behandling og Treningsterapi, Bekkestua
”Stimula er et utrolig nyttig verktøy. Effekten av fysioterapien blir styrket, og jeg bruker det på alle pasienter. Jeg kombinerer nå Stimula med vanlig fysioterapi. Stimula setter i gang muskulaturen og pasientene blir bevist sin egen muskulatur” Einar ser umiddelbare resultater ved bruken av Stimula.

Jan Krokaas, Sentralstasjonen Fys.inst AS, Oslo
”Etter å ha tatt i bruk Stimula må jeg avslutte timene før tiden.. for å tørke gledestårer. Pasienter som tidligere har hatt store smerter er blitt smertefri under Stimula behandlingen” Stimula gir en utmerket effekt på rygg og nakke.

Gro Stakkeland, Carl Berner Fysikalske Institutt, Oslo
«Stimula er fantastisk for pasientene, den gir en rask bedring og resultater kommer med en gang. Mange pasienter som har store smerter har full bevegelighet etter en stimula behandling.»

Knut Stensen, Vestvågøy Fysioterapi, Leknes
”Har brukt Redcord Stimula siden våren 2006. Blitt en uunnværlig del av min praksis. Har til dels svært gode erfaringer ved bruk på nakke- og ryggproblematikk. I tillegg ser jeg interessante funksjonsendringer ved bruk av Stimula på inkomplette ryggmargsskader og alvorlige kneskader. Pasienter/klienter er også svært fornøyd med avspenningseffekten som oppnås ved å kombinere Stimula med ulike opphengsløsninger i Redcord Trainer/Mini. Det skal bli spennende å se om forskning i framtida vil underbygge de kliniske observasjonene.”